Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Zwembad De Vrolijkheid

Heeft u zin in een leuke dag uit? Bij Zwembad De Vrolijkheid kunt u met uw familie of vrienden een dagje zwemmen of even heerlijk tot rust komen. Het zwembad is er voor elke zwemliefhebber. Er is een groot recreatiebad met een glijbaan, een wildwater kreek en een klimmuur. Tevens is er voor de geoefende zwemmers een wedstrijdbad waar in alle rust baantjes gezwommen kunnen worden. Bekijk hier wat er nog meer allemaal mogelijk is in het zwembad.

Zwemlessen/ diploma’s

Zwembad De Vrolijkheid biedt verschillende zwemlessen aan voor jong en oud. Baby’s en peuters kunnen onder andere kennis maken met zwemmen. Tevens zijn er ook zwemlessen voor kinderen en volwassen. Voor de kinderen is er ook nog het zeemeerminzwemmen. Kinderen leren om als een echte zeemeermin te zwemmen.

Zwemfeestje en Zwemdisco

Voor een geslaagd zwemfeestje bent u bij Zwembad De Vrolijkheid aan het juiste adres. De verschillende arrangementen staan garant voor een geslaagd feestje. Tevens is er ook de zwemdisco. Kinderen kunnen s ’avonds gaan zwemmen met muziek en discolichten. Bent u benieuwd naar de arrangementen? Klik dan hier.

Aquasporten

Wilt u een sportieve en uitdagende dag in het water beleven? Zwembad De Vrolijkheid biedt verschillende aquasporten aan voor elke zwemmer. Er zijn aquasporten voor mensen die minder goed kunnen bewegen en voor mensen die fitter willen worden. Bekijk op de website aquasporten.

Tarieven

Op de website worden de tarieven van de verschillende zwemactiviteiten, het recreatiezwemmen en meer vertoond.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Zwembad de Vrolijkheid op www.optisport.nl.

Locatie

Zwembad De Vrolijkheid
Ossenkamp 7
8024 AG  Zwolle
Tel: 038-4550689
E-mail: vrolijkheid@optisport.nl
www.optisport.nl/locaties/vrolijkheid