Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Varen in Zwolle

Een dagje varen in de grachten van Zwolle en omgeving? Ontdek de stadsgrachten en bekijk Zwolle vanaf het water. Er kan gevaren worden in een grote omgeving langs het Almelo’s kanaal en het Zwarte water. Bekijk de vaarkaart ter inspiratie voor de verschillende vaarroutes.

Zwolse grachten

Het centrum van Zwolle kent een rijke historie. De grachten bestaan al meer dan 700 jaar. Vaar langs de vele bezienswaardigheden en kijk uw ogen uit. Maak er niet alleen een gezellige dag van maar ook een leerzame. Bekijk hier de bezienswaardigheden in Zwolle en bepaal uw mogelijke vaarroute. 

Vaarbootjes

De bootjes hebben een stille motor met genoeg brandstof voor een hele vaardag. Maximaal kunnen er 7 personen op één bootje. Wilt u varen met een grotere groep? Geen enkel probleem, er zijn 31 bootjes te huur dus grotere groepen kunnen er meerdere bootjes huren. 

Reserveren

Heeft u zin om een dagje te varen? Reserveer hier uw bootje. Bij de reservering dient u op te geven hoe lang u wilt varen. Wilt u een koelbox meenemen voor onderweg? Ook dit kunt u aangeven bij de reservering. Neem telefonisch contact op voor vragen over het reserveren.

Tarieven

Wilt u een boot huren om te kunnen varen in Zwolle? Bekijk dan op de website de tarieven van het bootverhuur.

Locatie

Boot huren Zwolle
Harm-Smeengekade 15
8011 AK Zwolle
Tel: 06- 114 44 445
E-mail: info@boothurenzwolle.nl
www.boothurenzwolle.nl