Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

The Great Escape

Durft u de uitdaging aan te gaan? Werk samen met uw groep en ontrafel de verschillende interactieve escaperooms. De rooms hebben leuke thema’s en zijn echt de moeite waard om het een keer uit te proberen. Naast alle uitdagende escaperooms biedt The Great Escape arrangementen en zakelijke uitjes aan. 

Escaperooms

The Great Escape beschikt over verschillende escaperooms. Allemaal met eigen thema en verschillende uitdagingen. Bekijk hier het aanbod van de escaperooms.

Arrangementen 

Op locatie heeft The Great Escape zijn eigen horecagelegenheid. Na de inspanning kunt u hier heerlijk lunchen, dineren of een verfrissend drankje consumeren. De escaperooms kunt u combineren met een etentje in de stad. The Great Escape werkt samen met verschillende restaurants in Zwolle. Bent u nieuwsgierig geworden naar de arrangementen? Klik dan hier.

Activiteiten 

Naast de escaperooms zijn er ook verschillende feesten en partijen te organiseren bij The Great Escape. Grote groepen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en escapesrooms. Wilt u meer weten over de verschillende activiteiten en escaperooms? Bekijk dan de website.

Cadeaubon

Wilt u een familielid, vriend of vriendin een uniek cadeau geven? Kies dan voor een cadeaubon van de The Great Escape. Bestel hier een cadeaubon.

Locatie

The Great Escape
Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA Zwolle
Tel: 038 – 202 2646
E-mail: info@thegreatescape.info
www.thegreatescape.info