Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Snow Sports Zwolle

Wilt u op Wintersport in eigen land? Het gehele jaar is het skicentrum geopend om te skiën en snowboarden. De gloednieuwe grote indoor skihal is een leuke ervaring voor jong en oud. Voor kinderfeestjes, introductie lessen en meer geavanceerde lessen bent u bij Snow Sports Zwolle aan het juiste adres. 

Ski en Snowboardlessen

Een divers lessenaanbod dat niet alleen leuk en sportief is, maar ook erg leerzaam. U gaat onder begeleiding van gekwalificeerde leraren de techniek van het skiën en snowboarden leren. Een sportieve uitdaging is een goede voorbereiding op het echte werk in het buitenland. Bekijk de website om te zien welk lessenpakket het beste bij u past.

Arrangementen

Snow Sports Zwolle heeft een groot aanbod aan groepsarrangementen. Complete arrangementen met vele mogelijkheden. Van kinderfeestjes tot groepsuitjes. U kunt ook lid worden van het skiteam. De arrangementen worden ten alle tijden aangepast op uw wensen. Benieuwd naar de arrangementen? Klik dan hier.

Tarieven

De verschillende lessen en cursussen hebben allemaal een special aanbod. Bekijk de website voor de tarieven van de lessen en cursussen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Snowsports Zwolle op www.snowsportszwolle.nl.

Bereikbaarheid

Vanaf afslag Zwolle Noord bent u binnen 3 minuten bij het skicentrum. Het skicentrum ligt vlak in de buurt van het PEC Zwolle stadion. Plan hier uw route naar Snow Sports Zwolle.

Locatie

Snowsports Zwolle
Ceintuurbaan 34 
8024 AA Zwolle
Tel: 038 – 792 00 99
E-mail: info@snowsportszwolle.nl
www.snowsportszwolle.nl