Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Single Post

Kota Radja Zwolle

Kotja Radja serveert tapas uit verschillende Aziatische landen. De gerechten op de kaart hebben een kleine omvang en daarom wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten. Lastig om een keuze te maken? Geen probleem, want vooraf kunt u bepaalde wensen en voorkeuren doorgeven. De chefs stellen een persoonlijk menu voor u samen. Wilt u een tafeltje reserveren? Neem telefonisch contact op voor het reserveren van een tafeltje.

Catering

Heeft u zin in Aziatische catering op locatie? Bespreek uw wensen met het restaurant. Samen met het restaurant stelt u een optimaal menu samen voor de gelegenheid. Wilt u meer informatie over de catering? Bel 038 – 4213534 of mail naar kotaradjazwolle@gmail.com.

Afhalen

Het restaurant is open voor afhaal om thuis van te genieten. Bekijk hier de digitale afhaalkaart en vindt samen met het vaste menu ook de heerlijke combinatiemenu’s van verschillende Aziatische gerechten.

Bestellen

Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Geen enkel probleem! Bestel online de tapas. Benieuwd in welke postcodegebieden Kota Radja bezorgd? Klik dan hier.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Kota Radja op www.kotaradja-zwolle.nl.

Locatie

Kota Radja
Melkmarkt 50
8011 ME Zwolle
Tel: 038 – 4213534
E-mail: kotaradjazwolle@gmail.com.
www.kotaradja-zwolle.nl