Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Klim & Outdoorcentrum Yosemite

Klim & Outdoorcentrum Yosemite is de plek voor een gezellig dagje uit. Van het klimmen in het indoorcentrum tot aan alle uitdagende outdoor activiteiten. Een dag vol avontuur voor jong en oud. Het Klim & Outdoorcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van in- en outdoor activiteiten. 

Klimmen

In het klimcentrum zijn er tal aan mogelijkheden voor een uitdagende dag klimmen. Van beginnende klimmers tot de wat gevorderde klimmers zijn er verschillende cursussen die gevolgd kunnen worden. Behaal bijvoorbeeld een basiscursus klimvaardigheidsbewijs of kies voor de gevorderde cursussen zoals het in- en outdoor voorklimmen. 

Voor de grotere groepen zijn er ook verschillende arrangementen.

Tijdens het klimmen in het klimcentrum is er de mogelijkheid om klimmateriaal te huren zoals klimschoenen, verzekeringsmateriaal en klimgordels.

Outdoor

Klim & Outdoorcentrum Yosemite biedt talloze outdoor activiteiten aan. Bekijk hieronder alle activiteiten.

Paintball: voorzien van een groot terrein met allerlei hindernissen en bunkers. Speel verschillende spellen en wordt een echte paintball koning. Kinderen onder de 16 jaar kunnen ook paintballen.

Archery games: Archery is een activiteit waar pijl en boog wordt gebruikt. Ervaar de uitdagende spelvormen zoals Archery tag, Archery golf en een Buks en Boogschiet clinic .  

Suppen : op het water leren suppen is een nieuwe trend die u echt een keer moet proberen. Suppen is de afkorting voor ‘Stand Up Paddle’. Bij het suppen gaat u op een breed sup-board staan en paddelt u zichzelf vooruit op het water. Een nieuwe belevenis en een uitdaging voor iedereen.

Teambuilding Outdoor: u kunt kiezen uit een groot aanbod van teamversterkende activiteiten in de vorm van kleine groepsopdrachten. Naar wens kunt u het arrangement afsluiten met een hapje, drankje of een heerlijk buffet.

Katapult & Vlot bouwen: ga zelf aan de slag en bouw samen met uw team een eigen katapult of vlot. 

GPS tochten: ga op pad via een wandeling of kickbiketocht met een GPS. Verschillende routes zijn beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de tocht langs de vele bezienswaardigheden in het centrum van Zwolle.

Verhuur 

Diverse activiteiten worden georganiseerd op locatie. Huur bijvoorbeeld de hoge mobiele klimwanden, de tokkelbaan, schietspellen, suppen en nog veel meer. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Locatie

Klim & Outdoorcentrum Yosemite
Van der Heydenstraat 8
8014 ZZ Zwolle
Tel: 038 – 465 4877
E-mail: info@yosemite.nl
www.yosemite.nl