Ontdek Zwolle

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Contact

Recreatief.nl B.V

Hoofdstraat 1 te Didam

088 5405805

info@recreatief.nl

Humphreys Zwolle

De plek om Bourgondisch te genieten voor een vaste prijs. Humphreys restaurants zijn verspreid door het hele land en zo ook in Zwolle. Het restaurant in Zwolle is gevestigd aan de Melkmarkt in een historisch pand. Het restaurant ademt van binnen een Moulin Rouge sfeer uit.

Menukaart

Bij Humphreys kunt u zelf uw eigen 3-gangen menu samenstellen. U kunt kiezen uit de seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Er is voldoende keuze voor de vlees- en visliefhebber, maar er wordt uiteraard ook gedacht aan de vegetariër en veganist. Kinderen kunnen heerlijke gerechten van de kinderkaart bestellen. Op de website kunt u de menukaart bekijken.

Arrangementen

Voor arrangementen voor familie, vrienden of bedrijven bent u bij Humphreys aan het juiste adres. Van kleine tot grote groepen er is voor elk uitje een passend arrangement. Bent u benieuwd naar de arrangementen? Klik dan hier.

Cadeaukaart 

Wilt u iemand verassen met een bijzonder cadeau? Restaurant Humphreys beschikt over een eigen cadeaukaart. Het bedrag voor het etentje kan zelf worden bepaald. Bestel hier uw cadeaukaart.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Humphreys op www.humphreys.nl.

Locatie

Humphreys Zwolle
Melkmarkt 47-49
8011 MB Zwolle
Tel: 038-4290634
E-mail: info@humphreys.nl.
www.humphreys.nl